BOKA HUBSPOTDEMO
struct search
Close Icon (1)

Jobba hos oss!

En karriär hos oss på Structsales handlar snarare om att göra en resa än om om att hitta någon som är helt färdig i sin roll. Eftersom arbetsuppgifterna och marknaden förändras i en rasande fart så är din inställning och ditt sätt att vara det som verkligen är viktigt för oss. På riktigt. Du måste gilla oss. Och vi måste gilla dig.

Vi tror på nischade medarbetare som är grymma inom sin domän. MEN. Samtidigt så vet vi också att det viktigaste som finns är att ständigt revidera sina kunskaper genom att riva ner egna murar och bygga broar över till nya områden. På så sätt skapar vi en förståelse för varandras arbete och det är det som vi tror skapar värde för våra kunder. På riktigt.

Vi är doers - på jakt efter nya sätt att lösa problem

Vi är en arbetsplats där ständigt lärande är en del av vardagen. Vi på Structsales lär oss inte nya saker hela tiden för att vi är lite nördiga, utan mest för att vi älskar att applicera lärdomarna i praktiken. Det är först då som vi lär oss. Av framgångar och av motgångar.

Vi älskar människor som gillar att vara sig själva och är intresserade av andra personers sätt att se problem och utmaningar.

Det spelar ingen roll om du är en Change Management konsult med en klocka för 250 lax på armen eller om du är en hipster med halstatuering. Vi vet att er förenade kunskap om sälj och marknadsföring stavas FRAMTIDEN.