Hubspot demo

Boka föreläsning med oss

Oliver är sedan tidigare en del av talarforum.

Föreläsningar

Insiktsförsäljning handlar om att kunna ta rollen som expert hos sina kunder. Tiden är förbi då vi kunde leda med produkter och tjänster, eller våra kundreferenser för att fånga kundens intresse. Idag börjar kundresan redan på nätet och det är där Content Marketing kommer in.

Att kunderna gör större resan själva idag än tidigare, innan de kontaktar en leverantör gör det ännu viktigare än tidigare att komma in så tidigt som möjligt i kundens värld. Insiktsförsäljning hjälper oss att komma dit.

Trots detta så jobbar de flesta sälj- och marknadsorganisationer fortfarande på samma sätt idag som tidigare!

Oliver Lopez som föreläsare

Oliver Lopez har en bakgrund inom försäljning och marknadsföring. Han är Structsales grundare. I Olivers föreläsningar ligger fokus på hur vi som företag skall förhålla oss till förändringen som sker inom sälj och marknad. Digitaliseringen har öppnat nya möjligheter för oss som jobbar med försäljning.

Oliver är passionerad i det har gör, någonting som lyser igenom under föreläsningarna. Att utmana och ifrågasätta traditionella sätt att jobba på ser Oliver som en självklarhet och han gör detta framgångsrikt med glimten i ögat. Förutom att leverera inspirerande föreläsningar inom aktuella ämnen, får Oliver ofta feedback i form av hur konkret han lyckas vara på så kort tid.

Exempel ur en föreläsning kring Insiktsförsäljning

  • Hur ser vi på säljrollen idag?
  • Att ta rollen som expert inom din domän
  • Hur förflyttar vi kunden till vår verklighet?
  • På vilket sätt kan vi använda digitala kanaler för att stärka varumärket och sälja mer?

Vi tar naturligtvis mer än gärna emot förfrågningar om andra föreläsningsupplägg, vill du att vi kontaktar dig gällande våra föreläsningar kan du fylla i dina uppgifter i formuläret.

Vi ser fram emot att diskutera detta vidare.

Nyfiken på att veta mer?