Hubspot demo

Workshops

Vi erbjuder workshops som hjälper dig som kund att få bättre förståelse för den nya tidens marknadsföring och försäljning.

En av våra populäraste workshops är den som vi kallar för sälj- och marknadsworkshopen. I denna tittar vi på hur vi kan integrera system, processer och människor. 

Våra workshops är oftas halvdagar där vi planerar och träffas innan workshopen, genomför själva workshoptillfället och levererar ett dokumenterat resultat när vi är klara. Nedan följer exempel på några av de workshops vi har levererat tidigare:

Vår leadsgenereringsworkshop

En workshop med fokus på processer och flöden mellan marknadsavdelningen och försäljningsavdelningen. Här tittar vi på leads, integration mellan Marketing Automation och CRM och roller i organisationen. Baserat på vår modell The Unified Business Model levererar vi sedan ett färdigt underlag för er som kund så att ni kan jobba på ett modernt sätt med er leadsgenerering.

Vår Inbound Marketingworkshop 

Hur ser er målgrupp ut och hur tar dessa beslut? Genom att gå igenom vilken kommunikation ni riktar mot er målgrupp i de olika faserna i köpresan, hjälper vi er att bygga en effektiv kommunikationsplan för att generera affärsmöjligheter med ert innehåll.

Vår säljprocessworkshop 

Vi hjälper er att se över, förbättra och optimera er försäljningsprocess så att den stödjer er i säljet. Genom att fokusera på aktiviteter som är baserade på er kunds köpbeteende kan vi hjälpa er att både korta ner säljcykler, samtidigt som snittordervärdet per affär ökar.

Är du intresserad av att veta mer om våra olika workshops? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Nyfiken på att veta mer?