Goava - Sales Intelligence

Arbeta datadrivet med din prospektering

 

Svårt att hitta nya kunder?


Då kan Goava vara något för dig!

Structsales är partner med Goava som är en Sales Intelligence-plattform som revolutionerar B2B-försäljning genom att erbjuda datadrivna insikter och personliga rekommendationer för att prioritera och bearbeta potentiella kunder effektivt.

Genom att samla all relevant företagsinformation på ett ställe, minskar Goava tiden för research och förbättrar träffsäkerheten i din dialog med kunder.

Deras system anpassar sig ständigt för att förse dig med de mest aktuella och relevanta uppgifterna, vilket möjliggör smartare och mer framgångsrik prospektering.

Goava har en integration till HubSpot vilket gör att vi på Structsales insett möjligheterna till att maximera prospekteringen med hjälp av Goavas integration direkt in i HubSpot. Skapa segment på bolag och exportera in uppgifterna direkt in i HubSpot med ett knapptryck!

Goava har över 6,1 miljoner svenska, norska, finska och danska företag - ett klick bort.

 

Varför ska du välja Goava?

Nedan kan du läsa mer om vad Goava kan hjälpa dig med.

  1. Tidsbesparing i research: Som B2B-säljare spenderar du kanske upp till 33% av din tid på research. Goava centraliserar all företagsdata, så att du kan ägna mer tid åt att faktiskt sälja​.

  2. Förbättrad träffsäkerhet: Med Goavas rekommendationsmotor kan du fokusera på de mest sannolika kunderna, vilket leder till mer relevanta och engagerande dialoger.

  3. Ökad försäljning: Arbeta datadrivet med Goava för att förbättra kvaliteten på dina kunddialoger och effektivisera din försäljningsprocess​.

  4. Personliga rekommendationer: Goava erbjuder skräddarsydda rekommendationer om vilka företag du bör bearbeta. Dessa rekommendationer blir mer precisa ju mer du använder plattformen.

  5. Bättre kännedom om prospekt och kunder: Håll dig uppdaterad med viktiga händelser/nyheter bland dina prospekt och kunder. Goava håller dig informerad om de senaste nyheterna inom de företag du valt.

  6. Centraliserad research: Få tillgång till all relevant företagsinformation på ett och samma ställe. Goava samlar data från webben, företagsdatabaser, sociala medier och nyhetskällor, vilket gör dig bättre förberedd för dina säljsamtal​.

  7. Kunden i fokus: Goava är engagerat i att hjälpa B2B-säljare arbeta smartare och effektivare. Med verktyg anpassade till ditt arbetsflöde och support via chatt, sätter Goava ditt behov i centrum.

  8. Integrera in ditt CRM som t.ex HubSpot: Synka bolag och kontakter med kontaktuppgifter du hittar i Goava direkt in i HubSpot och bearbeta de vidare i HubSpot.

Så vill du ligga steget före konkurrenterna med en intelligent och datadriven prospektering så bör vi prata mer!

Vi på Structsales är Goavas utvalda HubSpot-partner. Så har du HubSpot och tycker ovanstående låter som något för dig?  Boka möte med oss i kalendern om du är intresserad av Goava.

Goava logo