Skapa en lönsam och skalbar affär med HubSpot

"Ready, Set, Grow"

 

Redo att skala upp?


Vi hjälper dig växa med HubSpot

Som en av Sveriges första HubSpotpartners, har vi jobbat med HubSpot sedan 2012 och är Platinumpartner. Vi hjälper dig att förbereda din HubSpotportal så att dina inboundkampanjer kan leverera verkligt värde och intäkter.

Vi stöttar dig i val av licenser, onboarding av ditt team och löpande hjälp för att du ska kunna få ut så mycket som möjligt ur din satsning på HubSpot. Vi kallar det Ready, Set, Grow!

Ready - Vi guidar er kring vilka licenser du behöver i HubSpot.

Set - Vi onboardar dig och ditt team i HubSpot.

Grow - Vi jobbar tillsammans under 12 månader och tillsammans utvecklar vi en intäktsstrategi och taktik för att få bästa möjliga utveckling.

Boka möte

ready-robot

Ready

 

Vi påbörjar arbetet med att stötta er kring att komma igång med HubSpot genom att välja licens och därefter implementera ett mätscript. Sedan lägger vi till användare i portalen och bygger en mall för landningssida och en mall för e-post. Vi kopplar upp era sociala konton för sociala medier och kopplar ihop er domän för landningssida och e-post. Vi sätter även upp formulär och skapar en CTA (Call to Action). 

Ett workflow skapas för att optimera er marknadsföringsprocess och effektivisera er hantering av leads.

Slutligen genomför vi en utbildning på 2 timmar på distans för att säkerställa att ni är fullt utrustade att använda HubSpot på bästa möjliga sätt.

 

Läs mer om Ready (Kom igång med HubSpot)

set-robot

Set


Set - strategier för att skapa en skalbar affärsmodell. Här erbjuder vi utöver innehållet i Ready, en mer avancerad lösning. Denna inkluderar två workshops och två heldagar för implementation av utfall från dessa workshops.

Den första workshopen fokuserar på att identifiera din målgrupp och på att skapa ett tydligt och differentierat budskap.

Den andra workshopen fokuserar på processer och teamuppsättning. Vi kartlägger hela kundresan från lead till affär och identifierar flaskhalsar, friktion och möjligheter till optimering och automatisering av era  processer. Vi definierar också roller och ansvarsområden för varje teammedlem. 

Läs mer om SET (Strategi)

 

grow-robot

Grow


Vårt erbjudande för förutsägbar tillväxt.
Vi fungerar som er förlängda arm och stöttar er med specialister som tillsammans med er skapar förutsägbar tillväxt och skalbarhet. Oavsett om ni behöver stöd kring digitala kampanjer på LinkedIn för att nå er målgrupp, eller vill outsourca  ett helt webinar kan vi hjälpa till!

I ditt prenumerationsupplägg kan du själv välja vilken typ av stöd du behöver för att lyckas med dina intäktsmål. Vi jobbar tillsammans i 12 månader och delar upp dessa i kvartal med olika fokus beroende på vilka behov just du har.Läs mer om GROW (månadsabonnemang)

Hubspot_platinum_partner

Vi hjälper dig få ut det
mesta av Hubspot