Om oss

Vi är din HubSpot Diamond Partner

Vi jobbar enbart med tillväxtbolag som vi vill påstå att vi förstår bättre än andra. Vår nisch ger våra kunder rätt förutsättningar att jobba med någon som har gjort resan många gånger förut.

Vi anser att HubSpot är den optimala plattformen för dig och är en erfaren (partner sedan 2014) HubSpot Diamond Partner.

Vi på Structsales drivs av en enda sak i allt vi gör
- affärsvärde för varje investerad krona.

Varför? Enkelt.

För att våra kunder ska kunna göra mer med mindre. Det är vår passion och vårt löfte till dig som kund. Vi är bäst på att förena sälj och marknad till ett gemensamt team med målet att skapa mer affärer än någonsin.

 

Vi är en HubSpot Diamond Partner

Vi ger dig som tillväxtbolag tillgång till en HubSpot Diamond Partner utan att du behöver vara ett större företag. Vi älskar små företag och tillväxtbolag som Diamond Partner. En unik kombination!

 

 

 

Vi utmanar våra kunder

Utmana och var ärliga mot varandra och mot kunder, men stå enade bakom beslut. Kunden har inte alltid rätt, men kunden är din beställare och måste vara nöjd. Utmana med respekt och med fakta i ryggen.

Vi gillar risktagare

Är du trygghetsnarkoman och inte vågar testa nya saker då vill du inte jobba med oss. Vi jobbar uteslutande med tillväxtbolag som vill optimera sina processer och växa snabbt utan att saker går sönder.

 

Vi erbjuder de bästa HubSpot-specialisterna

Vi tror på flexibilitet mellan jobb och fritid. Vi har inga anställda. Våra konsulter är frilansare som är bäst på det de gör. Därför kan vi erbjuda dig som kund spetskompetens när du behöver det. Vi jobbar bara med erfarna och seniora konsulter. Då blir det rätt från början.