BOKA HUBSPOTDEMO
struct search
Close Icon (1)

Om oss.

Vi på Structsales drivs av en enda sak i allt vi gör
– affärsvärde för varje investerad krona.

Varför? Enkelt.

För att våra kunder ska kunna göra mer med mindre. Det är vår passion och vårt löfte till dig som kund. Vi är bäst på att förena sälj och marknad till ett gemensamt team med målet att skapa mer affärer än någonsin.

Karriär

Vill du vara med om att förändra synen på vad sälj och marknadsföring är. Vi arbetar med att effektivisera företags marknads- och säljavdelningar och drivs av att utmana traditionella sätt att arbeta.

Hos oss får du:

  • 100% fria arbetstider - på riktigt. Vi kommer inte fråga.
  • Sitta vart du vill och jobba (om du nu har liiite människofobi ibland och inte vill hänga med oss på kontoret)
  • Sköna kollegor...som också spårar ur då och då.
  • Massor med möjlighet att utbilda dig och bli ännu vassare.

JOBBA HOS OSS

Vi utmanar våra kunder

Utmana och var ärliga mot varandra och mot kunder, men stå enade bakom beslut. Kunden har inte alltid rätt, men kunden är din beställare och måste vara nöjd. Utmana med respekt och med fakta i ryggen.

Tänk som en entreprenör

Vi är drivna och vill lära oss nya saker och utvecklas. Vi tar tag i saker som behöver fixas och är proaktiva. Vi älskar det vi gör – varje dag! Behandla företagets pengar som om det vore dina egna pengar.

Vi kräver att du har kul

Vi ska ha glädje och gemenskap på jobbet, varje dag. Vi gör grymma leveranser tillsammans som kan vara tuffa ibland, men vi har ALLTID roligt tillsammans. Vi bryr oss om varandra och har en tillåtande miljö där misstag är ok, vi lär oss av misstagen.

Du är grym, vi litar på dig!

Vi värdesätter frihet och ser det som vår styrka. Men det är frihet under fullt och ”kollektivt” ansvar som gäller. Våra uppdrag och kunder är det vi finns till för. Vårt ansvar är att sköta detta klockrent, då kan frihet vara vår konkurrenskraft.

Sekretesspolicy

Ja, vi vet. Sjukt tråkigt. Men väldigt viktigt! Vi på Structsales är personuppgiftsansvarig för behandling av personuppgifter på vår hemsida. I vår sekretesspolicy hittar du en tydlig bild över dina rättigheter samt våra skyldigheter gentemot dig, som besökare.

 

LÄS MER HÄR