Om oss

om-structsales

Vi på Structsales drivs av en enda sak i allt vi gör
- affärsvärde för varje investerad krona.

Varför? Enkelt.

För att våra kunder ska kunna göra mer med mindre. Det är vår passion och vårt löfte till dig som kund. Vi är bäst på att förena sälj och marknad till ett gemensamt team med målet att skapa mer affärer än någonsin.

 

Karriär

Nya tider kräver nya sätt att jobba på. Under våren 2020 drabbades vi alla av en ny verklighet. En verklighet som fick oss att börja omvärdera mycket. Plötsligt kunde vi inte träffas på samma sätt som innan, någonting som givit oss nya utmaningar, utmaningar som vi på Structsales väljer att se som möjligheter.

För i en värld där digitaliseringen nu har tagit fart på riktigt skapas samtidigt stora möjligheter för de företag som är tidigt på bollen och tar till sig förändringarna på ett konstruktivt sätt. Digitaliseringen är här för att stanna - den är inte här för att ersätta de fysiska mötena, men väl komplettera. Genom att kombinera det nya med det gamla kan företag nå framgång snabbare och smartare än tidigare.

Som en del av förändringen som har skett, har vi på Structsales valt att anpassa oss. Vi har gjort det genom följande:

 

Detta får du hos Structsales:

  • Vi har en mobil arbetsplats och är inte beroende av ett kontor på samma sätt som tidigare
  • Våra konsulter är inte anställda eller heltidskonsulter - vi väljer att jobba med specialister i de projekt vi åtar oss med våra kunder (inga fler konsulter som “sitter på bänken” och kostar pengar - för Structsales eller för våra kunder)
  • Vi har ytterligare nischat vårt erbjudande genom att lyfta HubSpot och vår kompetens inom det områden - alltid i kombination med modern försäljning och marknadsföring

Vi tror att företag bör äga sin egen kompetens inom marknadsföring och försäljning och har därför valt att satsa mycket mer på att hjälpa våra kunder att komma igång - för att sedan bli självgående. Vi tror att våra kunder är bäst på att äga sitt innehåll, sina processer och sina strategier - samtidigt tror vi att våra kunder behöver hjälp att hitta rätt från början, för att undvika onödiga misstag som kostar mycket i längden.

Läs våra kundcase

 

Vi utmanar våra kunder

Utmana och var ärliga mot varandra och mot kunder, men stå enade bakom beslut. Kunden har inte alltid rätt, men kunden är din beställare och måste vara nöjd. Utmana med respekt och med fakta i ryggen.

Tänk som en entreprenör

Vi är drivna och vill lära oss nya saker och utvecklas. Vi tar tag i saker som behöver fixas och är proaktiva. Vi älskar det vi gör – varje dag! Behandla företagets pengar som om det vore dina egna pengar.

 

Vi kräver att du har kul

Vi ska ha glädje och gemenskap på jobbet, varje dag. Vi gör grymma leveranser tillsammans som kan vara tuffa ibland, men vi har ALLTID roligt tillsammans. Vi bryr oss om varandra och har en tillåtande miljö där misstag är ok, vi lär oss av misstagen..

 

Du kan din sak, vi litar på dig!

Vi värdesätter frihet och ser det som vår styrka. Men det är frihet under fullt och ”kollektivt” ansvar som gäller. Våra uppdrag och kunder är det vi finns till för. Vårt ansvar är att sköta detta klockrent, då kan frihet vara vår konkurrenskraft.

 

Sekretesspolicy

Ja, vi vet. Sjukt tråkigt. Men väldigt viktigt! Vi på Structsales är personuppgiftsansvarig för behandling av personuppgifter på vår sajt. I vår sekretesspolicy hittar du en tydlig bild över dina rättigheter samt våra skyldigheter gentemot dig, som besökare.