BOKA HUBSPOTDEMO
struct search
Close Icon (1)
vad-ar-change-management

Workshop

Structsales workshop fokuserar på att gå igenom Ideala kundprofilen (ICP) samt dokumentationen mellan marknadsavdelningen och sälj (Service Level Agreement, SLA), som lägger grunden för ett lyckat samarbete.

För att kunna kommunicera på bästa möjliga sätt med potentiella köpare kommer vi också att titta på innehållet som används idag när vi försöker nå våra prospekts. Målet är att ta reda på hur vi kan jobba med rätt innehåll mot rätt köpare vid rätt tidpunkt. Under workshopen kommer vi även att titta på mallar ni idag använde för att kommunicera med prospekts, på telefon och mail.

Som ett led i att bygga upp avtalet mellan marknadsföring och försäljning kommer Sales Development-rollen (SDR) också att diskuteras. Vi kommer här att gå igenom hur ni som företag kan nyttja styrkan i en säljare som dessutom har kompetens inom digital marknadsföring för att generera fler möten och lönsammare affärer.

INVESTERING: 35.000 SEK

implementering

Implementation SDR

Implementationen är det steg som krävs för att förbereda din SDR för framgång. Vi kommer att se över försäljningsprocessen genom att automatisera och optimera den. Implementationsfasen levereras i heldagar. Hur många dagar som krävs beror på hur mycket jobb som behöver göras.

INVESTERING: 35.000 SEK/block (normal implementation 2-3 block)

implementering-av-Hubspot

Implementation HubSpot

Under implementationen av HubSpot ingår även det som kallas för onboarding. Vi kommer att hjälpa dig att förbereda din HubSpotportal så att dina inboundkampanjer kan leverera verkligt värde och intäkter. Genom att se till att rätt data finns i portalen samt att förbereda för kommande kampanjer genom att bygga "skal" som sedan fylls med innehåll, ger dig detta steg alla förutsättningar till att generera intäkter på din marknadsföring.

INVESTERING: 35.000 SEK/block (normal implementation 2-3 block)

hyr-en-sdr

Hyr en SDR (Sales Developement Representative)

När du arbetar med Structsales kan du hyra en SDR en eller flera dagar / vecka under kortare eller längre tidsperioder. När du hyr in vår specialistroll SDR, får du en resurs som kan prata med marknadsförare och samtidigt trivs väl i miljön hos säljteamet. Helt enkelt en säljare med marketing "know-how".

INVESTERING: 9.995 SEK/dag (normal hyra 1 dag/vecka under 6 månader)

hyr-inbound-specialist-structsales

Hyr Inbound-specialist

När du arbetar med Structsales kan du hyra en Inboundspecialist under en eller flera dagar / vecka under kortare eller längre tidsperioder. Structsales Inboundspecialist kan hjälpa dig som kund med allt som har med HubSpot Marketing och Inbound generellt att göra. Vår specialist hjälper dig att skapa kampanjer, sätta upp rapporter och att generera leads till säljavdelningen.

INVESTERING: 9.995 SEK/dag (normal hyra 1 dag/vecka under 6 månader)

föreläsningar-structsales-puff

Föreläsningar

Vår grundare och VD Oliver Lopez föreläser ofta inom de områden där Structsales är aktiva. Oliver anlitas ofta som föreläsare på sälj-och marknadsevent och kickoffer där han pratar om hur man jobbar modernt och framtidssäkrat med sin försäljning och marknadsföring.