Hubspot

HubSpot

Som en av Sveriges första partners, har vi jobbat med HubSpot sedan 2012 och är Diamondpartner. Vi hjälper dig att förbereda din HubSpotportal så att dina inboundkampanjer kan leverera verkligt värde och intäkter. Vi stöttar dig i val av licenser, onboarding av ditt team och erbjuder även ett supportavtal för att du ska kunna få ut så mycket som möjligt ur din satsning på HubSpot.

 

contentproduktion

Content

Ursäkta floskeln, men content är fortfarande kung, oavsett vilken kommunikationskanal, arbetsmetod eller digital lösning du väljer.

Structsales levererar inte bara innehåll som bygger relationer med din målgrupp och får dem att vilja bli dina kunder. Vi kan också hjälpa dig ta fram en contentstrategi och lära din organisation att arbeta med content marketing så att ni får ut mer av budgeten och driver fler affärer.

workshop-tjanster

Workshop

Structsales workshop fokuserar på att gå igenom Ideala kundprofilen (ICP) samt dokumentationen mellan marknadsavdelningen och sälj (Service Level Agreement, SLA), som lägger grunden för ett lyckat samarbete.

I dagsläget erbjuder vi två olika workshops samt en anpassning till just ditt företags behov.

föreläsningar-structsales-puff

Föreläsningar

Vår grundare och VD Oliver Lopez föreläser ofta inom de områden där Structsales är aktiva. Oliver anlitas ofta som föreläsare på sälj-och marknadsevent och kickoffer där han pratar om hur man jobbar modernt och framtidssäkrat med sin försäljning och marknadsföring. 

hyr-inbound-specialist-structsales

Prenumerera på våra tjänster

Vi tror på att hjälpa våra kunder att bli framgångsrika på egen hand. Vi vill alltså inte låsa in dig i ett långt avtal, bara för att vi har konsulter som sitter och kostar pengar. Vi tycker att den kostnaden ska vi på Structsales ta - den ska inte hamna hos våra kunder.

Idag är det svårt, för att inte säga omöjligt att planera ett år fram i tiden (det har framförallt 2020 visat oss). Det är nästan svårt att se längre fram än ett kvartal. En månad - ja det känns mer realistiskt.

Så… Därför har vi tagit fram en rykande färsk paketering som vi helt enkelt kallas för en månadsprenumeration. Precis som Spotify, Netflix och nu senast Volvo. Funkar detta även inom B2B kan man fråga sig - ja det gör det. Vi tror på att låta dig som kund plocka ihop ditt eget paket varje månad. Du, inte vi.

Vill du få lite olika exempel på vilka byggstenar du kan fylla din månadsprenumeration med så kan du se dessa här.

Hur stor är månadsinvesteringen då? Ja, för samma peng som du lägger på kontorsutrustning och frimärken får du tjänster som hjälper dig att göra fler affärer.

INVESTERING: Från 40.000 SEK/månad