LIVE: What is the new HubSpot customer platform with Ian Jacob and Craig Bailey

LIVE med Oliver Lopez, Ian Jacob och Craig Bailey

Oliver Lopez

Välkommen till en exklusiv LIVE-session där vi dyker djupt in i HubSpots värld med inga mindre än Ian Jacob och Craig Bailey, den dynamiska duon bakom "HubShots – The Unofficial Down Under Podcast".

Med deras stora erfarenhet och unika insikter i HubSpots ekosystem är detta en inspelning du inte vill missa.

🎙 Höjdpunkter:

Gör en djupdykning i HubSpot Customer Platform, allt-i-ett-lösningen som revolutionerar hur företag interagerar med sina kunder.

HubSpots unika kant: Upptäck vad som skiljer HubSpot från andra plattformar på marknaden.

Framgångscase: Hör verkliga exempel på företag som har förändrat sin kundresa med HubSpot.

Få handlingskraftiga insikter och strategier som du kan implementera i ditt eget företag.

Oavsett om du redan använder HubSpot, funderar på att använda det eller bara är nyfiken på det senaste inom kundrelationshantering, är den här sessionen skräddarsydd för dig.

 

Om Ian Jacob och Craig Bailey

Ian är en business growth strategist specialiserad på marknadsföring och försäljningsstrategi med fokus på HubSpot-automatisering. Med 16+ års erfarenhet har Ian arbetat med företag som Macquarie Bank, Ericsson m.fl.

Craig har mer än 30 års erfarenhet av att arbeta inom mjukvaruutveckling och IT. Med en grundlig förståelse för både de tekniska och affärsmässiga sidorna av HubSpot-mjukvaran har han fokuserat på att leverera processförbättringar till företag som använder HubSpot som grund. 

Tillsammans driver de podcasten "HubShots – The Unofficial Down Under Podcast".

 

Om Oliver Lopez

Oliver är föreläsare och grundare av Structsales. Med över 20 års erfarenhet som säljare, säljchef och företagare har han en djup förståelse för transformationen från hur företag gjorde affärer tidigare och hur företag gör idag.

Oliver Lopez

Registrera dig och säkra din plats!