BOKA HUBSPOTDEMO
struct search
Close Icon (1)

23 integrationer du inte behöver om du jobbar i HubSpot

I denna HubSpot User Group pratar vi om fördelarna att samla allt i ETT system - och hur du ska tänka när du behöver integrera andra system utifrån.

Oliver Lopez

 

Få koll på din integrationsspaghetti!

Idag finns det otaliga verktyg och system för sälj och marknad. Från gratis verktyg till komplexa lösningar. Detta har gjort att de allra flesta bolag sitter med många integrationer som i ärlighetens namn ofta fungerar sådär.

I denna HubSpot user group kommer vi att gå igenom de 5 delarna som tillsammans skapar plattformen. Marketing Hub, Sales Hub, CMS Hub, Service Hub samt den nylanserade Operations Hub. Syftet är att ge dig stenkoll på vilka funktioner som finns inbyggda i HubSpot, samt ge dig insikt om vilka av era system som skulle kunna ersättas av HubSpot.

Och i de fall du faktiskt behöver integrera externa system - vi ger dig tips och råd om hur du ska tänka och göra för att få dina integrationer att fungera. På riktigt.

Några av fördelar med att samla så mycket som möjligt i Hubspot:

  • Samlad översikt
  • Gemensamma KPI:er
  • Allt uppdaterat i realtid
  • Inga döda kopplingar
  • Samma dashboard för sälj, marknad, leverans och ledning.

Om Oliver Lopez

Oliver är föreläsare och grundare av Structsales. Med över 20 års erfarenhet som säljare, säljchef och företagare har han en djup förståelse för transformationen från hur företag gjorde affärer tidigare och hur företag gör idag.

Föreläsning-av-Oliver-Lopez

Oliver Lopez

Se webinar direkt!