LIVE: "Så paketerar vi våra tjänster för att göra det enkelt för kunden att köpa''

LIVE med Oliver Lopez och Josephine Johnsson.

Oliver Lopez

Sättet kunder köper på har förändrats dramatiskt den senaste tiden. Ändå fortsätter många företag att sälja och marknadsföra sig på samma sätt. Oftast håller man igen med vad tjänsten kostar, för att det är "så komplext och svårt att säga”. Eller så vill man inte dela med sig av information som kunderna kan ta del av. Anledningen är att konkurrenterna kan kopiera det man gör…Känner du igen dig?

Är det inte dags att komma in i matchen nu och bara kommunicera med våra kunder på ett sätt som förenklar köpresan? I detta avsnitt gick vi igenom hur framgångsrika och moderna organisationer väljer att kommunicera med sin kunder på ett värdeskapande sätt som gör det enkelt att köpa. Vi pratade även om hur Structsales gör! Spännande va! 😎

 

Om Josephine Johnsson

Josephine är konsult inom marknadsföring och digital strategi. Hon tar i maj 2022 examen för Marketing Automation Specialist.

Om Oliver Lopez

Oliver är föreläsare och grundare av Structsales. Med över 20 års erfarenhet som säljare, säljchef och företagare har han en djup förståelse för transformationen från hur företag gjorde affärer tidigare och hur företag gör idag.

 

Oliver Lopez

Registrera dig och säkra din plats!