Så tillämpar du AI i praktiken: ett samtal med Anders från Tenfifty

LIVE med Oliver Lopez och Anders Bjurström

Oliver Lopez

 

🚀 Vi bjuder in dig till en exklusiv session med Anders Bjurström. 

🤖 I denna konversation kommer vi att undersöka AI:s effekter med insikter från Anders omfattande yrkeserfarenhet. Han kommer att dela med sig av hur han och hans team på Tenfifty i nära samarbete med företag använder data för att skapa exakta och handlingsbara insikter. Detta arbete bidrar till att snabba på och förbättra beslutsprocesser som i sin tur katalyserar företags tillväxt.

🌐 Upptäck Tenfiftys distinkta metodik som en självständig aktör inom AI-sektorn, som inte begränsas av industrisektorer och som nyttjar ett spektrum av AI-tekniker. Anders kommer att belysa deras expertis inom utveckling av AI-lösningar som syftar till att optimera, automatisera, prognostisera och förutse - allt för att driva tillväxt och generera besparingar genom att strategiskt utnyttja diversifierad data och information.

✨ Vare sig du är en AI- entusiast, en företagsledare som eftersträvar insikt i hur AI kan transformera din sektor, eller bara någon som är intresserad av hur artificiell intelligens kan användas i praktiken, så kommer denna session erbjuda dig kunskaper och insikter du kan tillämpa.

 

 

Om Oliver Lopez

Oliver är föreläsare och grundare av Structsales. Med över 20 års erfarenhet som säljare, säljchef och företagare har han en djup förståelse för transformationen från hur företag gjorde affärer tidigare och hur företag gör idag.

 

Om Anders Bjurström

Anders är en framstående AI-visionär och medgrundare av Tenfifty. Med mer än tjugo års erfarenhet är Anders en ledande kraft inom artificiell intelligens på den globala arenan, där han har lett hundratals AI-initiativ från idéstadiet till fullskalig operationell användning.

Oliver Lopez

Registrera dig och säkra din plats!