Webinar: Floskeltoppen!

Alla är vi mer eller mindre skyldiga till att slänga oss med onödiga ord. Vi på Structsales kanske tillhör de som är mest skyldiga, och därför känner vi också ett ansvar för att reda ut alla begreppen. Så här kommer det! En smart ordlista!

Oliver Lopez

 

Ingen fattar någonting - eller i alla fall inte tillräckligt många

Inom marknadsföring och försäljning har det utvecklats en egen jargong. Vi som är intresserade av digital marknadsföring och försäljning har de senaste åren fått vänja oss vid uttryck som inbound marketing, content marketing och social selling. Frågan är om alla vet vad alla dessa uttryck faktiskt betyder?  

En ordlista presenterad så att vi förstår. På riktigt.

Många trender blåser över Atlanten från USA (idag fortare än någonsin), vilket också är anledningen till att alla ord och uttryck gör sig bäst på engelska. Sales Enablement, Social Selling, Marketing Automation. Hur coolt låter social försäljning eller kundämne? I detta avsnitt kommer Oliver dock att räta ut eventuella frågetecken och förklara dessa trendord med den svenska motsvarigheten.

Några av rubrikerna i webinaret:

  • Kända ord och uttryck - därför missuppfattar vi dessa!
  • Marknadsförarens ordlista till försäljning
  • Säljarens ordlista till marknadsföring
  • Kommande trendord 2020

Om Oliver Lopez

Oliver är föreläsare och grundare av Structsales. Med över 20 års erfarenhet som säljare, säljchef och företagare har han en djup förståelse för transformationen från hur företag gjorde affärer tidigare och hur företag gör idag.

Oliver Lopez

Se inspelat webinar direkt!