BOKA HUBSPOTDEMO
struct search
Close Icon (1)

[Säljskolan del 6 av 6] Webinar: 3 tips från FBI:s gisslanförhandlare - och hur du kan använda detta när du gör affärer

Vad finns det för likheter mellan gisslansituation och en prisförhandling. Faktiskt mer än vad du tror. Och det finns mycket en vanlig säljare kan lära sig.

Oliver Lopez

 

Skapa rätt förutsättningar för en långvarig relation

Den delen i försäljningen som förutom avslutet kan upplevas som den svåraste. Det är nu vi ska bestämma vad som skall levereras, hur det skall levereras och vad det kommer att kosta. Av alla färdigheter du har som säljare är det förmodligen inom förhandling du förr eller senare känner att du vill utvecklas mer. Det är min erfarenhet. Här ligger nyckeln till lönsamma och lyckade affärer. Och framförallt - till långsiktiga affärsrelationer.

illustration-_-förhandlingsmötet

Kom förberedd - det tjänar du på

Genom att komma förberedd får du kontroll över situationen. Med en lista över förutbestämda mål och tidsramar kommer du långt under förhandlingsfasen. Det är lätt att känna att du har kommit i mål när kunden har sagt ja men nu återstår den del där de rutinerade köparna drar stor fördel av säljarna som nu är livrädda för att tappa affären på målsnöret.

Förutse hinder

Genom att vara förberedd kan du undvika många misstag och samtidigt få ut det mesta ur relationen med kunden, ofta med en kund som är mer nöjd än om du inte har fått ut lika mycket. I din förberedelse bör du tänka på att sätta gränser för hur lågt du kan gå i förhandlingen. Var kreativ!Innehåll:

  • Vanligaste felen alla gör vid en förhandling
  • De 5 viktigaste sakerna att tänka på vid en förhandling
  • 3 tips från en av världens mest kända gisslanförhandlare på FBI

Tid och plats!

Tid: Onsdag den 3:e juni kl.11.30-12.00 (inkl. Q&A)
Plats: GoToWebinar-länk skickas till din mail. Gå in på den när det är dags!

Kan du inte tiden? Anmäl dig ändå så får du det inspelade webinaret på mailen i efterhand!


Om Oliver Lopez

Oliver är föreläsare och grundare av Structsales. Med över 20 års erfarenhet som säljare, säljchef och företagare har han en djup förståelse för transformationen från hur företag gjorde affärer tidigare och hur företag gör idag.

Föreläsning-av-Oliver-Lopez

Oliver Lopez

Se inspelat webinar direkt!