BOKA HUBSPOTDEMO
struct search
Close Icon (1)

Webinar: HubSpot - så funkar det! Total guide do's and don'ts

Detta webinar är en total guide för dig som funderar på att satsa på att modernisera, effektivisera och till viss del automatisera sälj och marknad. HubSpot är sett till sin kapacitet de absolut mest prisvärda och bästa systemen för att göra detta idag.

Oliver Lopez

 

Välkommen till ett webinar om ditt företags framtid!

Vi på Structsales har jobbat med HubSpot sedan 2013. Vi har varit med och sett utvecklingen från ett ganska enkelt och grundläggande system till hur det har utvecklats till ett av de bästa system som finns för sälj och marknad. Det är också ett system som är under ständig utveckling vilket kan göra det svårnavigerat - om du inte ständigt är inne och jobbar i det varje dag.

Ta del av vår bank av erfarenheter

Tillsammans med våra kunder och partners har vi samlat på oss en stor bank av erfarenhet och kunskap när det gäller vad som fungerar bra och vad som fungerar mindre bra när en organisation ska implementera HubSpot.

Välkommen till ett webinar där du får en komplett översikt om hur du ska tänka när du väljer HubSpot som system för CRM och Marketing Automation.Innehåll:

  • HubSpot Marketing Hub
  • HubSpot Sales Hub
  • HubSpot Service Hub
  • Hubspot CMS Hub

 

Om Oliver Lopez

Oliver är föreläsare och grundare av Structsales. Med över 20 års erfarenhet som säljare, säljchef och företagare har han en djup förståelse för transformationen från hur företag gjorde affärer tidigare och hur företag gör idag.

Föreläsning-av-Oliver-Lopez

Oliver Lopez

Se webinar direkt!