BOKA HUBSPOTDEMO
struct search
Close Icon (1)

Webinar: Så väljer du rätt licens i HubSpot

Visste du att HubSpot idag har 14 olika licenser som du kan välja mellan? Får du ångest? Lugn. Vi guidar dig genom alla olika paket så att du väljer ett som passar ditt företag och som passar dina medarbetare. 

Oliver Lopez
Ta hjälp - du kan inte allt själv


Att välja fel licens i HubSpot kan bli en minst sagt krånglig och kostsam affär. Och ganska onödig. Idag väljer ungefär var tredje kund helt fel licenser i HubSpot - vilket inte alls är så konstigt. Det är inte Hubspot som medvetet krånglar till det utan alla dessa olika paket och licenser har växt fram som ett svar på att göra en produkt och tjänst som ska vara möjligt att skräddarsy så bra som möjligt - så att det passar just ditt företag. 

Det är omöjligt att välja rätt utan rätt kunskap

Av egen erfarenhet kan vi på Structsales inte nog påpeka hur viktigt det är att ta hjälp av ett företag och konsulter som har lång och bred erfarenhet när det gäller system som marketing automation och crm. Här blir varje kund faktiskt ganska unik. Med sina otaliga integrationer så är det nästintill omöjligt att välja rätt om om man inte sitter på stor kunskap om hur det är att arbeta i systemet. Innehåll:

  • Genomgång av alla licenserna - priser
  • Fördelar och nackdelar

  • Så väljer du ett som passa just ditt företag

Datum: Tisdag 22:a september

Tid: Kl. 11.00-11.30
Plats: GoToWebinar-länk skickas till dig efter din anmälan. Gå in på den när du ska delta på webinaret. Påminnelse skickas 24 h innan. Men se till att lägga in det i kalendern direkt!

Om Oliver Lopez

Oliver är föreläsare och grundare av Structsales. Med över 20 års erfarenhet som säljare, säljchef och företagare har han en djup förståelse för transformationen från hur företag gjorde affärer tidigare och hur företag gör idag.

Föreläsning-av-Oliver-Lopez

Oliver Lopez

Se webinar direkt!