INTÄKTSGENERATORN
struct search
Close Icon (1)

Webinar: Modern prospektering 2020

“Kalla samtal funkar inte längre”, “kunderna svarar inte i telefon”Jo! det gör de. Du har däremot helt fel plan på hur du ska få dem att svara. Se vårt webinar med Oliver Lopez och ta reda på hur du ska göra!

Oliver Lopez

 

Varning! Innehåller processer, verktyg och smarta hacks för att lyckas bättre med din prospektering! 

 

 

Lurdängar-strategin är död!

Den klassiska gamla lurdängar-strategin med “1000 knack, 100 snack och 10 tack” fungerar inte längre. Den är död.

På bara några år har kartan för sälj och prospektering ritats om totalt. Idag ställt helt nya krav än de gjorde för 5-10 år sedan. Vet du vad som gäller?

Vet du vilka kanaler som du ska använda för att nå dina respektive kunder? Och ännu värre? Har ni någon process för hur ni prospekterar? Inte.

Då behöver du lära dig att använda LinkedIn Sales Navigator, en rad olika prospekteringsverktyg, samt hämta kraft från din hemsida och din marknadsavdelning.

Datum:  Torsdag 26:e september
Tid:  Kl. 13.00-13.30

Plats:  GoToWebinar-länk skickas till dig efter din anmälan. Gå in på den när du ska delta på webinaret. Påminnelse skickas 24 h innan. Men se till att lägga in det i kalendern direkt!

Svårt att få till att delta den tiden? Det är lugnt! Vi spelar in det åt dig men se till att anmäla dig så kommer vi skicka det inspelade webinaret i efterhand till dig.

 

Innehåll webinar: Modern prospektering
(20 min + 10 min Q&A)

 • Strategi
 • Sekvenserna i prospekteringen (Best Practice)
 • De smartaste verktygen
 • Kanalerna
  LinkedIn
  Telefon
  SMS
  E-post
  Webinars
  Podcasts
  Marketing Automation

 

Om Oliver Lopez

Oliver är föreläsare och grundare av Structsales. Med över 20 års erfarenhet som säljare, säljchef och företagare har han en djup förståelse för transformationen från hur företag gjorde affärer tidigare och hur företag gör idag.

Oliver Lopez

Se inspelat webinar direkt!