BOKA HUBSPOTDEMO
struct search
Close Icon (1)

Webinar: 3 tips på hur du prospekterar i HubSpot

Vad är innebär modern prospektering? Hur gör man konkret? I det här webinaret blandar vi strategi med verktyg och smarta hacks för hur du lyckas bättre med din prospektering i HubSpot.

Oliver Lopez

 

Sluta med massutskick - börja jobba smartare

Hur många av oss har inte gjort massutskick? Funkar det? Ja, ibland. Förstör det ditt varumärke? Absolut. I detta webinar går vi ned på djupet när det gäller hur du ska jobba med sekvenser i HubSpot - och hur du ska göra för att skriva nya spännande vinklar i mail till dina prospekts. Hur du ska tänka och använda tekniken för att faktiskt göra skillnad och få dem intresserade.

Idag kräver prospektering en djup digital förståelse

Hur sätter man upp ett workflow som faktiskt gör skillnad och tar dina prospekts ett steg närmare ett möte? Att jobba med leadscoring kan vara rätt väg - eller så är det inte det. Allt beror på dina mål och hur du har tänkt när du har gjort set-up:en av alla poäng. Att prata med någon som har jobbat med prospektering på många andra bolag sparar dig enormt mycket tid och gör så att du undviker många misstag och fällor som du annars skulle hamnat i.

Välkommen till ett webinar där du får handfasta tips på hur HubSpot hjälper dig att stänga affärer. Stora affärer.Innehåll:

  • Vi går igenom grunderna för prospektering i HubSpot
  • Så lägger du upp dina ideala kundprofiler i HubSpot (ICP:er)
  • Hur kan man använda kraften i prospekteringsverktyg som LinkedIn Sales Navigator i HubSpot?

Om Oliver Lopez

Oliver är föreläsare och grundare av Structsales. Med över 20 års erfarenhet som säljare, säljchef och företagare har han en djup förståelse för transformationen från hur företag gjorde affärer tidigare och hur företag gör idag.

Föreläsning-av-Oliver-Lopez

Oliver Lopez