BOKA HUBSPOTDEMO
struct search
Close Icon (1)

LIVE: Såhär kommer du förbi ''icke-beslut'' från dina prospekt

LIVE med Oliver Lopez och Fredrik Söder.

Oliver Lopez

I de flesta affärer vi tappar sker det för att kunden väljer att ligga kvar med befintlig leverantör. Vi missar att få kunden att gå från "nice to have" till "must have".

Framgångsrik försäljning handlar om att få beslutsfattare och påverkare på kundsidan att komma överens om att förändring överhuvudtaget behövs! Efter det kan vi börja prata om hur vi kan hjälpa våra kunder att nå sina mål och få de utfall som de vill.

Jobbar du som säljare och känner att du kör fast i dina kundprojekt? Är du ute efter lite tips och nycklar som hjälper dig att skapa "urgency" hos dina kunder?

Då är denna inspelningen något för dig!

Om Fredrik

Fredrik är konsult inom marknadsföring och digital strategi. Med sin bakgrund inom journalistik, content marketing och e-handel hjälper han idag företag att flytta fram sina positioner inom marknadsföring.

Om Oliver Lopez

Oliver är föreläsare och grundare av Structsales. Med över 20 års erfarenhet som säljare, säljchef och företagare har han en djup förståelse för transformationen från hur företag gjorde affärer tidigare och hur företag gör idag.

 

Oliver Lopez

Registrera dig och säkra din plats!