BOKA HUBSPOTDEMO
struct search
Close Icon (1)

[Säljskolan del 2 av 6] Webinar: Så skapar du en ”vi behöver detta nu!”-känsla!

Hur går man från “nice to have” till “need to have”? Från att vara en mysig produkt att ha till att vara en viktig och nödvändig? Om hur du gör det får du lära dig i detta webinar!

Oliver Lopez

 

Vi fokuserar på symptom

Oftast fokuserar vi inte på en grundläggande problematiken som våra kunder har (på grund av att vi många gånger är för dåligt insatta i deras affär). Vi fokuserar istället på symptomen som uppstår på grund av det grundläggande problemet.

Inte tillräckligt för att kunden ska bry sig

Resultatet blir då att kunden upplever det som en kul produkt eller tjänst - men inte avgörande eller viktig. Det brinner helt enkelt inte tillräckligt mycket för att kunden ska bry sig på riktigt om det du säljer.

Det är först när vi kommer in på den riktiga problembilden som kunden känner att vi löser riktiga problem åt dem. Då blir det som vi säljer relevant på riktigt.

Lär dig att skapa en känsla av “vi-behöver-detta-nu” istället för att fokusera på symptomen och vara irrelevant!

 

Innehåll:

  • Att hitta kundens riktiga problembild
  • Att formulera problembilden på rätt sätt

Inspelat webinar

Webinaret har redan varit så anmäl dig nedan och se det inspelade webinaret direkt.


Om Oliver Lopez

Oliver är föreläsare och grundare av Structsales. Med över 20 års erfarenhet som säljare, säljchef och företagare har han en djup förståelse för transformationen från hur företag gjorde affärer tidigare och hur företag gör idag.

Föreläsning-av-Oliver-Lopez

Oliver Lopez

Se inspelat webinar: