Pandadoc - E-signering

Förenkla avtalsskrivandet med mallar och e-signering

 

Vi på Structsales är Certifierad PandaDoc partner

Vi är certifierade och utbildade i Pandadocs system och officiell partner. Vi guidar dig i rätt licens och kan även onboarda dig i verktyget.

 

Certified Partner_Badge

 

Varför ska du välja PandaDoc?

Pandadoc ger dig en enkel helhetslösning som låter ditt team snabbt skapa, redigera och signera dokument.

Läs våra 5 anledningar till varför du behöver PandaDoc:

  1. Smidig dokumenthantering: PandaDoc förenklar hela processen för dokumenthantering, från skapande till distribution och e-signering. Du kan enkelt skapa, anpassa och spåra dokument i realtid, vilket sparar tid och minskar risken för fel samt du får koll på processen.

  2. E-signering: Med Pandadoc kan du säkert samla in elektroniska underskrifter från dina kunder och partners. Slipp pappersdokument och långa leveranstider och skapa snabbare affärer!

  3. Mallhantering: Skapa professionella mallar för dina dokument och avtal som kan återanvändas. Detta sparar tid och säkerställer att ditt företag följer grafiska profilen och andra riktlinjer.

  4. Realtidsanalys: Få insikter i dina dokument och affärsprocesser med Pandadocs realtidsanalysverktyg. Du kan se när dina dokument öppnas, hur länge de blir lästa och vilka sidor som fångade mottagarens uppmärksamhet mest. Detta hjälper dig att optimera dina dokument framöver.

  5. Säkerhet: PandaDoc tar datasäkerhet på allvar och erbjuder avancerade säkerhetsåtgärder, inklusive kryptering och autentisering. Dessutom hjälper PandaDoc dig att följa lagar och regler som gäller för din bransch och geografiska plats, vilket minskar juridiska risker.

PandaDoc har en integration till HubSpot

Som HubSpot partner tycker vi det är viktigt att jobba med e-signeringssystem som är integrerade med HubSpot. Pandadoc har därför en riktigt bra integration så att man i HubSpot har en sömlös övergång från att hantera sina deals till att skapa avtal via PandaDoc direkt från dealkortet.

Boka möte med oss nedan om du är intresserad av Pandadoc!

IntegrationHubspot-pandadoc