BOKA HUBSPOTDEMO
struct search
Close Icon (1)

Webinar: De 5 största fallgroparna varför Inbound Marketing inte fungerar

Här kan du ta del av det inspelade webinaret med "De 5 största fallgroparna varför Inbound Marketing inte fungerar - och hur du undviker dem".

Oliver Lopez

Därför kastar du pengarna i sjön med Inbound!

I detta webinar kommer vi att dela med oss av våra tips på hur du ska undvika de vanligaste fallgroparna när det gäller Inbound Marketing och Marketing Automation.

 

 

Se hela vårt webinar direkt! (19 min)

  • Inget integrerat CRM och MA. För att lyckas med Inbound Marketing måste du idag ha samma databas för CRM och Marketing Automation.

  • Ingen koppling till affären. Ni måste knyta er Inbound Strategi till ledningens mål. Ni har ingen plan om ni inte kan visa en koppling till affären.

  • Dålig kvalité på ert content. Låt oss vara ärliga - den allra största delen av allt content som företag lämnar ifrån sig är tyvärr medelmåttigt och ofta undermåligt.

  • Ingen organisation som backar upp satsningen. Ni har helt enkelt ingen organisation som backar upp er satsning på Inbound Marketing. Ni har ingen SDR, BDR och heller ingen struktur

  • Ni har det gamla kampanj-tänket. Ert arbetssätt är utdaterat och gammalt och fungerar inte i en agil och snabbföränderlig värld.

Ladda ned webinar som pdf! 

Ladda ned webinar som pdf

 

Oliver Lopez

Jag vill delta på webinaret!