BOKA HUBSPOTDEMO
struct search
Close Icon (1)

Social Selling - hur du skapar värde i olika kanaler

Vill du veta hur du använder sociala kanaler för att kommunicera värde mot din potentiella målgrupp?

Oliver Lopez

 

Social Selling - kanske ett av samtidens mest missförstådda begrepp.

Social Selling, namnet till trots, handlar inte om försäljning. LinkedIn är till exempel en plattform där vi hjälper våra kunder till bättre och mer korrekta beslut. Hjälper. Inte säljer.

Vad är Social Selling?

Idag talar vi om begreppet Social Selling som om det vore något modernt. Det är det såklart inte.De säljare som lyckas är alltid pålästa och förberedda – det har inget med begreppet Social Selling att göra. Allt detta hänger även ihop med att skapa värde. Hur ska du kunna skapa värde om du inte kan kundens värld och utmaningar? Hur ska du kunna skapa värde om du inte träffar kunden innan du gör affär?

Problemet med Social Selling

Social Selling innebär att vi ska använda sociala medier för att kommunicera med kunder, nya som befintliga. Vi nätverkar. Fast digitalt. Vi bygger vårt varumärke och positionerar oss som experter. Problemet uppstår dock när vi utser oss själva till just experter och inte låter kunden avgöra detta. Borde inte definitionen av oss som experter eller rådgivare komma från kund och inte oss själva? Jag ser ofta självutnämnda experter på LinkedIn som inte kan backa upp sin digitala närvaro i verkligheten – och då faller värdeskapandet och rollen som rådgivare.

Så om du vill veta hur du ska använda sociala kanaler för att kommunicera värde mot din potentiella målgrup? Kolla på detta webinar!

Innehåll:

  • Social Selling och värdeskapande
  • Vad är Social Prospecting? Och hur använder du det?
  • I rätt tid på rätt plats - med rätt budskap
  • Do’s and don’ts

Detta är ett inspelat webinar så fyll i formuläret nedan så kommer du att kunna se det inspelade webinaret direkt.


Om Oliver Lopez

Oliver är föreläsare och grundare av Structsales. Med över 20 års erfarenhet som säljare, säljchef och företagare har han en djup förståelse för transformationen från hur företag gjorde affärer tidigare och hur företag gör idag.

Föreläsning-av-Oliver-Lopez

Oliver Lopez

Se webinar: