BOKA HUBSPOTDEMO
struct search
Close Icon (1)

Webinar: Hur man stänger miljonaffärer online inom komplex B2B

Du kanske också börjar fundera över om det ens är möjligt att jobba med stora affärer utan att träffa kunder? Vanligtvis skulle vi hålla med. Det fysiska mötet är superviktigt! Men i tider som dessa, hur kan vi lära oss av de som redan innan krisläge klarar av att stänga miljonaffärer online?

Oliver Lopez

 

Innehåll webinar

I detta webinar får vi möjligheten att prata med Magnus Lundgren som jobbar som försäljningsansvarig på Recorded Future. Magnus har tidigare jobbat på bl.a Ericsson. Recorded Future är ett IT säkerhetsföretag som jobbar med stora globala kunder. Det som gör detta webinar extra intressant i dagsläget är att Magnus och hans team gör stora affärer online, ibland utan att ens träffa kunden!

Hur driver man då en komplex B2B-försäljningsprocess och hur gör man det digitalt i en tid av stora utmaningar och hinder?

Magnus kommer under webinaret att ta med oss på en resa genom Recorded Futures försäljningsprocess och vårt samtal kommer att handla om de take-aways Magnus fått med sig under sina år på företaget och de dialoger han har haft med globala kunder med komplexa utmaningar.

Oliver Lopez kommer  att hålla diskussionen med Magnus Lundgren i webinaret.


Detta webinar har redan varit så fyll i formuläret nedan och få tillgång att kolla på det direkt.


Om Magnus Lundgren

Magnus Lundgren är Sales Director för Recorded Future. Magnus har jobbat internationellt i 20 år, inledningsvis tekniskt men via projektledning och affärsutveckling så skiftade han över till sälj.  Fokus har legat på försäljning av IT system, inledningsvis inom Telekom och Automotive men de senaste fem åren har han varit med och byggt ut Recorded Future som levererar en avancerad SaaS-tjänst inom ”cyber threat intelligence”. Under denna tiden har Recorded Future gått från 50 till 500 anställda. 

magnus-lundgren

Om Oliver Lopez

Oliver är föreläsare och grundare av Structsales. Med över 20 års erfarenhet som säljare, säljchef och företagare har han en djup förståelse för transformationen från hur företag gjorde affärer tidigare och hur företag gör idag.

Föreläsning-av-Oliver-Lopez

Oliver Lopez

Anmäl dig för att se inspelat webinar: