"Ready" - kom igång med HubSpot

READY-SET-GROW!

HubSpot Onboarding

Vår anpassade onboarding-tjänst hjälper dig att komma igång med HubSpot och att maximera din investering. Vi förstår att det kan vara överväldigande att komma igång med en ny plattform, men vårt erfarna team av onboarding-specialister finns här för att hjälpa dig genom hela processen.

Här är vad du kan förvänta dig från vårt onboarding-team:

 1. Vi hjälper dig välja rätt licens (Marketing Hub, Sales Hub, CMS Hub, Service Hub & Operations Hub) och hjälper dig bland annat välja hur många kontakter du behöver i Marketing Hub eller hur många Sales eller Service seats du behöver. 

 2. Personlig dedikerad support: När du köpt onboarding av oss kommer du att tilldelas en personlig onboarding-specialist som kommer att guida dig genom processen. Vår specialist kommer att lära känna din verksamhet, dina mål och ditt team och skräddarsy din onboarding-upplevelse för att passa dina behov. Vi tar även fram en tidsplan över onboardingen som vi presenterar under vårt kickoff-möte.

 3. Vi sätter upp HubSpot åt er. Under implementationen av plattformen gör vi exempelvis följande:
 • Implementera mätscript
 • Lägga till användare i portalen
 • Bygga mall för landningssida
 • Bygga mall för epost
 • Koppla upp sociala konton för sociala medier
 • Koppa ihop domän för landningssida och email
 • Sätta upp formulär
 • Skapa CTA:er (Call to Action)
 • Skapa ett workflow

4. Skräddarsydd träning: Din onboarding-specialist kommer att ge dig skräddarsydd träning och support för att hjälpa dig att lära dig att använda HubSpot på ett effektivt sätt. Vi kommer att hålla i utbildningstillfällen på plats eller digitalt beroende på vad som passar dig och ditt team.


5. Praktisk erfarenhet: Under din Onboarding kommer du att få praktisk erfarenhet av att använda HubSpot. Din Onboarding-specialist kommer att hjälpa dig att ställa in ditt konto, importera dina data och konfigurera dina inställningar. Du kommer att lära dig att använda HubSpots marknadsförings-, försäljnings- och serviceverktyg och börja bygga kampanjer och arbetsflöden för att uppnå dina mål.


6. Ongoing support: Din onboarding-resa slutar inte när du har avslutat den initiala träningen. HubSpot tillhandahåller kontinuerligt stöd för att hjälpa dig att få ut det mesta av plattformen. Du får tillgång till HubSpots supportteam, kunskapsbas och community av användare för att hjälpa dig att felsöka problem och få svar på dina frågor. Du kan även köpa prenumerationstjänster för att fortsätta få vår hjälp i HubSpot.


Vår onboarding-tjänst är bara början på vårt partnerskap, och vi är här för att stödja dig varje steg på vägen. Om du är redo att ta din marknadsföring, försäljning och kundservice till nästa nivå, boka möte med Oliver i kalendern! 👇🏻

Vi rekommenderar även strategidelen i vår onboarding som vi kallar för "SET". 

 

Läs mer om SET (Strategi)

 

Vill du redan nu jobba långsiktigt så får du gärna kika på våra prenumerationspaket nedan.

SMALL

ready-robot

 

Exempel på innehåll

HubSpotstöd vid behov
Sociala medieposter
Kundcase
Annonsering mot nyckelkunder
Artiklar
Mallar för säljare
Sekvenser i HubSpot

Från 40 000 SEK/ månad

MEDIUM

set-robot

 

Exempel på innehåll

1 dag/vecka HubSpotstöd kopplat till kampanjer ingår kostnadsfritt
Webinars
PR Reachout
Guide/Ebok
Growth hacking (webb)
Sales Messaging

70 000 SEK/ månad

LARGE

grow-robot

 

Exempel på innehåll

Obegränsat HubSpotstöd ingår i månadsinvesteringen
Lansering av podcast
Communitybyggande
Skapa nyhetsbrev
Ta fram försäljningsprocess/strategi
LinkedIn Sales Navigator

120 000 SEK/ månad