Webinar: Därför bryr sig ingen om ditt content! (Detta ska marknad göra istället)

Det finns två typer av innehåll när det gäller marknadsföring. Content som inte skapar intäkter. Och content som skapar intäkter. Det här webinaret handlar om det sistnämnda.

Oliver Lopez

 

Rätt content är inte så komplicerat som du tror!

Om du vill veta hur din marknadsavdelning ska jobba för att stötta dig som säljare istället för att göra värdelöst content som inte fyller någon funktion. Då ska du titta på det här webinaret!

Marknad producerar dåligt innehåll

En av de största utmaningarna idag är att marknadsavdelningen beväpnar företagets säljare med vattenpistoler istället för riktiga grejer. Detta är också anledningen till varför sprickan mellan marknad och sälj har vuxit sig så starkt - just därför att marknad producerar - riktigt uselt innehåll som ingen kan använda i säljprocessen.

Ad-hoc lösningar

Detta gör att säljarna många gånger ger sig ut på en solofärd utan att ta hjälp av marknad, vilket är ineffektivt och dumt!

 

Innehåll: Därför bryr sig ingen om ditt content (Detta ska marknad göra istället)

Längd webinar: 35 min

  • Så aktivera ni säljprocessen med bra innehåll
  • Så tar man kunddialogen från online till offline
  • Så utnyttjar ni kraften i samarbetet mellan sälj och marknad
  • Så sätter ni igång att göra content som gör skillnad

 

Om Oliver Lopez

Oliver är föreläsare och grundare av Structsales. Med över 20 års erfarenhet som säljare, säljchef och företagare har han en djup förståelse för transformationen från hur företag gjorde affärer tidigare och hur företag gör idag.

Oliver Lopez

Se webinar direkt!