http://www.structsales.se/hubfs/Structsales/Images_New_Website_2016/miami-hero-default-image.jpg

Att mäta marknadsföringen är ett krav för att kunna påvisa ROI. Det är därför extremt viktigt att använda ett verktyg som kan samla ihop alla data och presentera detta i ett lätthanterat format.

Vi jobbar med Hubspot, ett marknadsledande verktyg för att säkerställa att vi mäter alla marknadsinsatser vi gör digitalt. Hubspot vann nyligen en omfattande undersökning som ”Best In Class” mot andra verktyg.

I verktyget skapas automatiserade flöden som förenklar din vardag som marknadsförare, genom att kundkommunikationen sköts mot kontakter med rätt innehåll, mot rätt kontakt, vid rätt tillfälle och via rätt kanaler. Saker som e-postkommunikation, landningssidor, formulär, analytics och workflows (marketing automation flöden) sköts direkt från Hubspot.

hubspot-structsales-report.pnghubspot-sources-structsales.png

Ett verktyg för alla behov

Några av de senaste tillskotten i HubSpots produkt är bl.a ett gratis CRM samt webbplatformen där du bygger responsiva vackra hemsidor. Vi erbjuder utbildningar i verktyget HubSpot. Kontakta oss i formuläret nedan och berätta vad du är intresserad av.

Är du intresserad av att testa Hubspot kan du göra det här.